Het Omarmen Van Fysieke Marketing In Een Digitale Wereld

Wanneer u een product online verkoopt, denkt u misschien alleen maar aan de digitale marketing waarin u bijvoorbeeld commercials uitrolt. Maar wat doe je als je eraan denkt om je product verder uit te rollen in de winkel? Hoewel je nog steeds gewoon reclame kunt maken, is het een goed idee om meer fysieke advertenties op te nemen in de echte wereld. Gebruik een service of winkel waarmee u deze verschillende soorten fysieke advertenties kunt gebruiken.

Produkt Verpakking

Productverpakkingen lijken misschien alleen nuttig om het product te bevatten dat consumenten kopen, maar het kan ook worden gebruikt als een marketingtool. Als je ooit een kind bent geweest in de speelgoedgang, weet je dat de verpakking er aantrekkelijk uit kan zien, vooral als je goed werk doet bij het aanbieden van alle functies die het heeft. Contact opnemen met het juiste ontwerpteam dat Product verpakking laten maken hebben gemaakt die consumenten leuk zullen vinden, kan uw verkoop in de winkelschappen stimuleren zonder zelfs na te denken over andere marketingtactieken. Zorg ervoor dat uw verpakking het eerst goed zit voordat u uw product in de detailhandel introduceert.

Samples

Voorbeelden staan bekend als een van de beste manieren om uw product op de markt te brengen. Wanneer u bijvoorbeeld een nieuw voedingsproduct probeert te verkopen, zullen klanten automatisch niet zeker weten of ze de uwe boven de concurrent moeten kopen, dus als zij niet het geld te verspillen hebben, zullen ze waarschijnlijk met hun favoriet meegaan. Het aanbieden van samples in winkels is een geweldige optie, omdat een klant onmiddellijk weet waar hij aan begint zonder zich zorgen te hoeven maken over het vooruitbetalen van geld. Bovendien moet u iemand hebben die de monsters aanbiedt die goed geïnformeerd zijn over het product, zodat zij de potentiële klant informatie kunnen geven over andere smaken en portiegroottes waarin uw product beschikbaar is. Door het aanbieden van voorbeelden hebt u veel meer mogelijkheden geopend klanten.

Pamfletten

Billboards zijn bedoeld om uw product in de echte wereld te adverteren en geven een momentopname aan het publiek, of het nu in het midden van een stad of op een snelweg in het midden van nergens is. Een goede vraag is echter hoeveel informatie u werkelijk aan potentiële klanten geeft met alleen billboards. Een goedkopere manier om meer informatie te krijgen, is het aanbieden van pamfletten. Pamfletten kunnen overal worden geleverd waar uw product als een supermarkt is gevuld en alle informatie bevatten, of het nu gaat om kenmerken of nutritionele feiten. Bovendien kunt u kortingsbonnen met de pamfletten aanbieden, dus als ze eenmaal zijn gelezen, hebben ze nog meer een stimulans om uw product te kopen. Pamfletten zijn een vorm van adverteren die al lang bestaat en die in de toekomst nog steeds zal worden gebruikt vanwege de betrouwbaarheid ervan.

Conclusie

Al deze methoden zouden je een goede motivatie moeten geven bij het omarmen van fysieke marketing. Digitale marketing zal altijd zijn plaats hebben, maar een combinatie ervan met fysieke marketing zal u een sterker bedrijf maken. Zorg ervoor dat je vandaag al naar deze methoden gaat kijken.